Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaSON DAKİKAKaravan olmak Sprinter’in doğasında var!

Karavan olmak Sprinter’in doğasında var!

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar ürün gamı, karavan üstyapısına uygun üretim altyapısı sunuyor. Sprinter modeli altındaki 170 BG ve 190 BG motor seçenekleri, karavan deneyimini en iyi şekilde yaşatacak gücü müşterilerine sunuyor.

  • Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, karavan yapımına uygun altyapıdaki bu araçların Türkiye’deki karavan dönüşümü yapan firmalar tarafından tercih edileceğini belirtti.

Yolcu taşımacılığında premium araçlar sunan Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, Sprinter’in karavana dönüştürülmesine de olanak sağlayan üretim altyapısı sağlıyor. Altyapısı Almanya’da geliştirilen Sprinter araçlar, 170 BG ve 190 BG motor seçenekleri ile karavan deneyiminde müşterilerine güçlü seçenekler sunuyor. Bu kapsamda karavana dönüştürülebilir araçlar, döner koltuk ve elektrikli kayar kapı gibi özelliklere de opsiyonel olarak sahip olabilecek. Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, yeni sistemin ayrıntılarını anlattı.

  • Opsiyonel olarak araç donanımlarına eklenebilecek döner ön koltuklar ve elektrikli kayar kapının karavan deneyiminde fark yaratması bekleniyor.

“Sprinter araçlarımız karavan dönüşümünde heyecan yaratacak”

Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz; “Sprinter modelimiz dileyen kullanıcılarımız tarafından karavan dönüşümünde kullanılabilir, aracımız bu altyapıya uygun durumda. Bu altyapının tüketicideki beklentileri karşılamasını hedefliyoruz. Böylelikle geçtiğimiz yıl bin 247 adede ulaşarak ülkemizde de büyüme kaydeden motokaravan pazarında yerini alacak araç seçenekleri sunacağız. Mercedes-Benz müşterileri, karavan dönüşümüne uygun tüm özellikleri taşıyan araçlarımızı, Türkiye’de istedikleri yetkili firmada karavan yaptırabilecekler. Araçlarımız, karavan kullanıcılarının beklentilerini karşılamaya hazırlanırken Mercedes-Benz’in kalite, konfor, performans ve güvenlik gibi özellikleriyle de fark yaratacak”.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER