Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaEkonomi GündemiKar Porselen, 2020 Yılı İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni”nden iki ödül

Kar Porselen, 2020 Yılı İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni”nden iki ödül

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB)’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “2020 Yılı İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni”nde aldığı iki ödül, Kar Porselen’in ihracattaki başarısını bir kez daha öne çıkardı.

Bu yıl üçüncüsü organize edilen İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erdem Çenesiz’in ev sahipliğinde, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle ve Ticaret Bakan Yardımcısı Tuna Turagay’ın da katılımıyla Hilton İstanbul Masklak Otel’de 25 Kasım Perşembe akşamı düzenlendi.

2020 yılında en fazla ihracat gerçekleştiren törende Bonna markası ile HoReCa sektörünün liderleri arasında yer almayı başaran Kar Porselen, 2020 Yılı Porselen Sofra-Mutfak Eşyası Kategorisi’nde “En Fazla İhracat Gerçekleştiren” 3. marka oldu. Kar Porselen, 2019’da da törenden aynı kategoride yine üçüncülük ödülü alarak ayrılmıştı. Pandeminin zorlu ticari koşulları altıda dahi ihracat başarısını koruyabilen Kar Porselen törende “Porselen Sofra-Mutfak Eşyası Kategorisi”nde bu yıl ilk kez açıklanan “En Yüksek İhraç Birim Fiyatına Sahip Firma” ödülünün de sahibi oldu.

Sektör temsilcileri ve ihracatçı firma yöneticilerini bir araya getiren törende Kar Porselen Genel Müdür Yardımcısı Erbil Aşkan, törenin ardından şu sözleri dile getirdi: “Türkiye, seramik sektöründe küresel bir oyuncu. Biz de 30 yılı aşkın süredir Türkiye ve dünyada HoReCa sektörünün güçlü oyuncusuyuz. Yeniliğe açık, müşteri memnuniyet odaklı yaklaşımımız ve Ar-Ge yatırımlarımızla hep daha iyisini hedefledik. İharacatta başarının yolu kalite ile tasarımdan geçer. Kar Porselen olarak biz bu iki unsuru birbirinden ayrı tutmuyor, tüm üretim sürecimize bu vizyonu dahil ediyoruz. Biz de sekt İhracatta da gözümüz hep yüksekte oldu. Aldığımız ödüller de hedefimize doğru adımlarla yürüdüğümüzün birer göstergesi.”

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER