Çarşamba, Nisan 17, 2024
Ana SayfaFUARLARFCA Bank, Hannover'deki IAA Transportation'a katıldı

FCA Bank, Hannover’deki IAA Transportation’a katıldı

Ticari ve endüstriyel araçlarla lojistik için Avrupa’nın en önemli etkinliği olan IAA Transportation fuarında FCA Bank ilk kez yer alıyor.

  • 20-25 Eylül tarihlerinde standında ziyaretcilerini ağırlacak olan FCA Bank, fuar kapsamında düzenlenen “Yılın Yıldızı Ödülü”nün de sponsoru oluyor…

FCA Bank, Avrupa’da çeşitlendirme stratejisini sürdürüyor. Banka, 20-25 Eylül 2022 tarihlerinde Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen IAA Transport’a katılıyor. Ticari ve endüstriyel araçlar arasında Avrupa’nın en önemli fuarı olan IAA Hannover bu yıl 42 ülkeden 1.400’den fazla katılımcıyı ‘İnsanlar ve mallar hareket halinde’ sloganı altında bir araya getiriyor.

Fuara katılım FCA Bank için, markaların ve şirketlerin ihtiyaçlarını karşılamak ve ticari araçların elektrikli geçişini sağlamak için geliştirdiği dijital çözümlere ve çevreye duyarlılığa dayalı yenilikçi finansal hizmetlerini sunma fırsatı olacak. Ayrıca banka, gazeteciler ve sektör liderlerinin de katılımıyla yılın en iyi kamyon ve otobüslerine ödüllerin verileceği “Yılın Yıldızı Ödülü”nün sponsoru olacak.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER