Salı, Nisan 23, 2024
Ana SayfaTeslimatErensoy Turizm'e Mercedes-Benz Sprinter teslimatı

Erensoy Turizm’e Mercedes-Benz Sprinter teslimatı

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı avantajlı kredi imkânları ve çok yıllık kasko desteğiyle filosunu gençleştiren Erensoy Turizm, bünyesindeki araç sayısını da artırdı.

Erensoy Turizm’e Mercedes-Benz Sprinter teslimatı. Mercedes-Benz Bayii Gülsoy Otomotiv’in satışını gerçekleştirdiği araçların teslimat töreni, Kurtköy lokasyonunda gerçekleştirildi. Teslimat töreninde, Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Koordinatörü Cihangir Eradagör, Gülsoy Otomotiv İstanbul Anadolu Şube Genel Müdürü Serkan Açar, Gülsoy Otomotiv Florya Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Ebru Taşkın Kocagil ve Gülsoy Otomotiv İstanbul Anadolu Şube Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Sercan Bal, araçları Erensoy Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Polat ve Erensoy Turizm Genel Koordinatörü İsmail Ahmet Polat’a teslim ettiler.

[İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK BENZER HABERLER]

Mercedes-Benz Sprinter

Türkiye’de satışa sunulduğu 1996 yılından günümüze, hafif ticari araçlar sınıfında fark yaratan Mercedes-Benz Sprinter; Mayıs 2019 itibarıyla yenilenerek “Sprinter Sana Yakışır” sloganı ile satışa sunuldu. Minibüs, Panelvan ve Kamyonet olmak üzere 3 ana seçenekte 1.700’ü aşkın farklı seçeneği sunulan yeni Sprinter, müşterilerin talep ve beklentilerini karşılamak üzere tasarlandı. Aracın temelini, maksimum seviyede modüler bir yapı konsepti oluşturuyor. Bu modüler yapı konsepti ile şehir içi ve şehir dışı yolcu taşımacılığı yapan, okul ve personel servisi hizmeti veren, nakliye ve kurye hizmetleri gerçekleştiren firmalar için yeni çözüm önerileri sunuluyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER