Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaGÜNCELEnerjisa Dağıtım Şirketleri'ne yeni genel müdür atandı

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’ne yeni genel müdür atandı

Türkiye nüfusunun dörtte birine sağladığı elektrik dağıtım hizmeti ile sektörünün en büyük oyuncusu Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Genel Müdürlüğüne Oğuzhan Özsürekci atandı.

  • Oğuzhan Özsürekci, Türkiye’de Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ ile 14 ilde 21 milyonu aşkın tüketiciye elektrik dağıtım hizmeti veren Enerjisa Dağıtım Şirketlerinin genel müdürlüğüne getirildi.
  • Atamaya kadar şirketin Saha Operasyonları Grup Direktörlüğünü yürüten Özsürekci, 1 Temmuz 2022’de genel müdürlük görevini Süleyman Samsa’dan devralacak.

2002 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, 2008 yılında yine aynı bolümde yüksek lisansını tamamlayan Özsürekci, 2003 yılının sonunda Başkent EDAŞ’a katıldığı günden bu yana şirkette farklı yönetim pozisyonlarında görev aldı.

Türkiye’deki elektrik tüketicilerinin yaklaşık dörtte birine elektrik dağıtım hizmeti sağlayan Enerjisa Dağıtım Şirketleri; Başkent EDAŞ ile Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Bartın ve Zonguldak’ta 2009 yılından bu yana, Ayedaş ile İstanbul Anadolu Yakasında, Toroslar EDAŞ ile Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Kilis ve Osmaniye’de ise 2013 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER