Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaLojistik GündemiEkol Lojistik’in 8 sürücüsüne Onur Nişanı ödülü

Ekol Lojistik’in 8 sürücüsüne Onur Nişanı ödülü

Ekol Lojistik’in sekiz sürücüsü, IRU Profesyonel Sürücü Onur Nişanı almaya hak kazandı.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) iş birliğiyle gerçekleştirilen Profesyonel Sürücü Ödülleri’nde sürücüler; sergiledikleri mesleki performans, güvenli araç kullanımına verdikleri önem, çalıştıkları şirkete bağlılıkları ve ahlaki nitelikler bakımından değerlendirildi.

Geleneksel olarak düzenlenen Profesyonel Sürücü Ödülleri’nde, üstün performanslarıyla bu yıl Onur Nişanı almaya layık görülen Ekollü sürücülerin isimleri şöyle:
Halil Ayaz, Mustafa Taşdelen, Eyyüp Yıldırım, Metin Yazgan, Aydemir Aydın, Mustafa Mertoğlu, Haktan Erduran ve Mehmet Faruk Aksoy.

IRU Profesyonel Sürücü Onur Nişanı Ödülleri kapsamında bu yıl 39 sürücüye başarı ödülü verildi. Onur Nişanı’na sahip olabilmek için sürücülerin; en az son 20 yıldır bu meslekte sürekli ve düzenli olarak çalışması, en az son beş yıldır aynı şirkete hizmet vermesi, yurt içi veya uluslararası karayolu taşımacılığı alanında profesyonel sürücü olarak en az 1 milyon kilometre yol kat etmiş olması gerekiyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER