Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaKARGODHL Express Türkiye yeni sosyal medya filmi

DHL Express Türkiye yeni sosyal medya filmi

Türkiye’nin lojistik lideri DHL Express, ünlü modacı Gökhan Yavaş ile yürüttüğü “#FeelTheBlanks” kampanyasını özel bir sosyal medya filmiyle duyurdu. DHL Express, yeni kampanyasında Gökhan Yavaş imzalı yağmurluklarıyla herkesi küresel iklim krizine karşı harekete geçmeye çağırıyor.

Türkiye’nin lider lojistik şirketi DHL Express; modern, enerjik ve özgün çizgileriyle tanınan modacı Gökhan Yavaş ile yürüttüğü, iklim krizine dikkat çekmeyi amaçlayan projesini bir filmle duyurdu. Orçun Mutlu imzalı filmde Batuhan Sel ve Olimpia Ahenk rol alırken DHL Express Türkiye çalışanları da yağmurlukların tanıtımı için objektifin karşısına geçerek projeye destek verdi.

Sosyal medya filminde DHL, #FeelTheBlanks sloganıyla herkesi doğadaki tahribatı gidermeye ve eksilenleri yerine koymaya çağırıyor. Proje, geçtiğimiz yaz yaşanan orman yangınları başta olmak üzere, Türkiye’yi ve dünyayı tehdit eden iklim krizini odağına alıyor. İstanbul Havalimanı Kargo Bölgesi’ndeki DHL Express Türkiye Genel Müdürlüğü’nde çekilen film #FeelTheBlanks sloganıyla ormansızlaşma ve kuraklığın yarattığı kolektif travmaya karşı herkesi harekete geçmeye davet ediyor.

ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları’na fidan bağışlanacak

DHL Express Türkiye ve Gökhan Yavaş’ın iş birliği neticesinde üretilen DHL Express yağmurluklarının satışıyla ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları’na fidan bağışlanması hedefleniyor. Türk modasının saygın isimlerinden Gökhan Yavaş’ın web sitesinde (www.gokhannyavas.com) satılacak ve DHL tarafından gönderilecek yağmurluklar ile Sivas 4 Eylül sahasında DHL Korusu oluşturulacak. DHL Express yağmurluklarından alanlar, bir yılda tükettikleri doğal kaynakların karşılığı olarak, ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları’na 3500 fidan bağışlayacaklar ve yıllık karbon ayak izlerini sıfırlama olanağı bulacaklar.

Künye

Proje Sahibi: DHL Express Türkiye

Marka Yetkilisi: Seren Ozut Ulualp

Marka Ekibi: Büşra Seden Ersoy

Yaratıcı Ajans: Ogilvy Istanbul

Yaratıcı Ajans Ekip: Gül Altan, Aslı Karaosmanoğlu, Mehtap Çakıroğlu Kaynak, Osman Kurt, Emel Gülcan, İlayda Küçükcan

Kreatif Direktör: Orçun Mutlu

Proje Set Şefi: Zülkarneyin Karanfil

Video Kurgu: The Post Brothers – Turan Onur

Video Renk: The Post Brothers – Ercan Küçük

Proje Set Asistanı: Can Sapmaz

Styling: Alper Erbudak

Saç & Makyaj: Altier Academy

Erkek Model: Batuhan Sel / Kadın Model: Olimpia Ahenk Dourmouchev & Rönesans Model Agency

GOKHANYAVAS PR TEAM: Boreal Brandlifting

Proje Destekçisi: Rüya Büyüktetik Cansağlar

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER