Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaKampanyalarCrown FC ve SC serisi akülü forkliftlerde kampanya

Crown FC ve SC serisi akülü forkliftlerde kampanya

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Crown, yılın ilk satış kampanyasında FC ve SC serisi akülü forkliftleri Türk Lirasıyla ödeme kolaylığının yanı sıra vade farksız 12 ay taksit fırsatıyla satışa sundu.

Kalabalık yerleştirme alanlarında ve dar koridorlarda mükemmel manevra kabiliyeti sunan FC 5200 serisi ile SC 6000 serisi akülü forkliftler, leasing kapsamında Türk Lirasıyla ödeme kolaylığına ek olarak vade farksız 12 ay taksitle satışa sunuldu.

Kampanya kapsamındaki SC serisi akülü forkliftlerin farklı uygulama gereksinimleri için üç tekerli veya dört tekerli seçenekleri bulunuyor. Üç tekerli seçenek 1,3 tondan 2 tona kadar yükleme kapasitesine ve 7,5 metre yüksekliğe kadar erişim sağlarken, 4 tekerli forkliftler 1,6 tondan 2 tona kadar farklı yükleme kapasitesine sahip ve 8 metre yüksekliğe kadar erişim sağlayabiliyor.

Kampanyaya dahil olan FC serisi akülü forkliftler, kompakt tasarımları ve yüksek manevra kabiliyeti ile en dar depolarda dahi kullanım kolaylığı sunarak verimliliği ve performansı arttırıyor. 2,5 tondan 3 tona kadar yükleme kapasitesine sahip FC Serisi, performansı ve dayanıklılığı sayesinde daha kısa zamanda daha çok iş yapmayı sağlarken kontrol ve hassasiyeti ile de operatöre güvenli çalışma ortamı sunuyor.

Kampanya 31 Mart 2021’e kadar ve stoklarla sınırlı…

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER