Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaGÜNCELBorusan Otomotiv Grubu'na dört ödül..

Borusan Otomotiv Grubu’na dört ödül..

Borusan Otomotiv Grubu, kurumsal imajı ve kültürünü en doğru şekilde yansıtmayı ve müşteri deneyimini dijital ortamda da en iyi seviyede kullanıcısına yaşatmayı amaçlayan web siteleriyle Altın Örümcek Ödülleri’nde Dijital Reklam Ajansı Smartis Interactive ile dört büyük ödülün sahibi oldu.

  • Dijital pazarlama, web ve mobil teknolojiler kullanılarak oluşturulan başarılı projeleri kamuoyuna tanıtmak ve ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Altın Örümcek Ödülleri’nde bu yıl Otomotiv ve Kurumsal Kategorilerde damgasını vuran Borusan Otomotiv Grubu, Borusan Otomotiv ve Borusan Oto web siteleriyle dört büyük ödüle layık görüldü.

İnternet teknolojileri ile pazarlama ve iletişim alanlarında uzman jüri üyelerinin değerlendirmesiyle Otomotiv Kategorisi’nde Borusan Otomotiv web sitesi birincilik ödülüne layık görülürken, aynı kategoride Borusan Oto web sitesi ikincilik ve Halkın Favorisi ödüllerini kazandı. Borusan Otomotiv web sitesi, Kurumsal Kategorisi’nde ise ikincilik ödülüne layık görüldü.

Dijitalleşmeyi 2018 yılında odağımıza aldık.

Borusan Otomotiv ve Borusan Oto web sayfalarının, Altın Örümcek Ödülleri’nde kazandığı dört ödül hakkında görüşlerini belirten Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, “Borusan Otomotiv Grubu olarak 2018 yılında dijitalleşmeyi odağımıza aldık. Bugün en ileri teknolojilerle iş süreç dönüşümüne ve dijital kültür değişimine tüm hızımızla devam ediyoruz. Bu çerçevede temsilcisi olduğumuz premium markalarımızın online satış ve temassız servis gibi yenilikçi deneyim süreçlerimizle müşteri memnuniyetini yükseltmeye ve sunduğumuz benzersiz müşteri deneyimini dijitalde de yaşatmak üzere yaptığımız çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz. Müşterilerimize ve otomobil tutkunlarına sunduğumuz üstün dijital deneyimin bir kanıtı olarak iki farklı kategoride almış olduğumuz dört ödülün mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Kazandığımız bu ödülleri başarılarımızın teyit edilmesi anlamında çok değerli ve gurur verici buluyorum. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı kutlarım.” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER