Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaOTOMOTİVBMC dijital dönüşüm için Cisco’yu çözüm ortağı olarak seçti

BMC dijital dönüşüm için Cisco’yu çözüm ortağı olarak seçti

Kamyondan otobüse, paletli askeri araçlardan taktik tekerlekli araçlara kadar geniş bir yelpazede üretim yapan BMC dijital dönüşüm için Cisco’yu seçti.

BMC Grup Bilgi Teknolojileri Direktörü Serdar Erdem, Cisco ile yapılan iş birliğine dair şunları söyledi: “En az bizler kadar geleceği düşünen Cisco ile stratejik bir ortaklığa imza attık. Mevcut Cisco güvenlik ürünlerimiz arasındaki entegrasyon sayesinde ağda çalışan her şeyin son derece görünür olması, altyapımızın güvenlik düzeyinin artmasını sağladı. Cisco DNA Center’ın Stealthwatch ve ISE entegrasyonu sayesinde, bir güvenlik açığını, sistemde manuel olarak saatlerce arama yapmadan hızlıca bulabiliyoruz.

Bugün BMC Otomotiv, Türkiye’de Cisco sunucularından güç alan en büyük VDI altyapısına sahip. Ağ ortamımız için kullandığımız Catalyst 3K ağ anahtarları ve SAP sistemlerimiz için kullandığımız VxBlock, Cisco UCS’den güç alıyor. Uçtan uca Cisco portföyümüz ve Cisco DNA Center sayesinde, altyapımızın tamamını tek bir ekrandan denetleyebiliyoruz. Artık faaliyetlerimiz, en güvenli şekilde, mümkün olduğunca otomatikleştirilmiş durumda.”

“İnovasyonlarımızla yanlarındayız”

Cisco Türkiye Genel Müdürü Didem Duru da BMC Otomotiv’le yapılan iş birliğinin önemine değinerek, “Rekabetçi kalabilmek ve tüketicilere en son ürün ve hizmetleri sunmak için, dijital dönüşüm sürecini benimsemek, şirketler için artık bir seçimden öte bir zorunluluk halini aldı. Cisco olarak vizyonumuz, inovasyonlarımız ve çözümlerimizle onları bu yolculukta desteklemek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmalarını sağlamaktır. Sektöründe öncü konumdaki BMC Otomotiv’in dönüşüm sürecinde böylesi bir rol üstlenmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER