Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaLOJİSTİKBatı Innovative Logistics yükleme sayısını 4'e katladı

Batı Innovative Logistics yükleme sayısını 4’e katladı

Türkiye’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip olan BATI Innovative Logistics, Türkiye pazarındaki ISO Tank yüklemelerini 4 katına çıkarttı.

  • Devam eden çalışmaları arasında ise Almanya ve İtalya pazarlarında da ISO Tank yüklemelerini artırmak yer alıyor.

Batı Innovative Logistics, Avrupa’da yatırımlarını artırmak ve büyümeyi desteklemek için özel çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmalar arasında, ISO Tank yüklemelerini artırmak yer alıyor. Türkiye’deki yükleme sayısını 4 katına çıkartan marka için hedef pazarlar arasında sırada Almanya ve İtalya yer alıyor. Bunun yanı sıra BATI Innovative Logistics yapacağı yeni yatırımlar sayesinde Türkiye pazarında olduğu gibi Almanya ve İtalya pazarlarında da ISO Tank yükleme sayısında hızla artış göstermeyi planlıyor.

ISO Tank taşımacılığında verilen hizmetler arasında ISO Tank konteyner temizliği ve lisanslandırması, ISO Tank konteynerlerinin denetimi ve tamiratı, boş & yüklü ISO Tank konteynerlerinin depolanması, filo yönetimi ve denetimi, sigorta ve talep yönetimi, yabancı bayraklı ISO Tank konteynerlerinin gümrük işlemleri, gazsız lisanslandırma, kısa ve uzun vadeli kontratlı anlaşmaları yer alıyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER