Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaManşet Haber28 acil durumu teminat altına alan Acil Güvence Ferdi Kaza Sigortası

28 acil durumu teminat altına alan Acil Güvence Ferdi Kaza Sigortası

Acil Güvence Ferdi Kaza Sigortası; ani felç, donma, elektrik çarpması, trafik kazası ve kalp krizi gibi 28 acil durumu teminat altına alıyor.

Türkiye’nin önde gelen ferdi kaza, hayat sigortası ve bireysel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat, Acil Güvence Ferdi Kaza Sigortası ürününü, müşterilerinin günlük hayatlarına değer katacak yeni hizmetlerle zenginleştirdi.

Acil İhtiyaç duyulan her şey poliçe kapsamında

Kaza sonucu vefat ve kaza sonucu sakatlık teminatlarının yanı sıra Dünya Sağlık Örgütü’nün acil kabul ettiği; aralarında ani felç, donma, elektrik çarpması, trafik kazası ve kalp krizi gibi 28 acil durumu teminat altına alan Acil Güvence Ferdi Kaza Sigortası ile sunulan yenilenmiş Dört Dörtlük Plus Asistans kapsamına limitler dahilinde ücretsiz dahili su ve elektrik tesisatı hizmeti; yine yılda bir kez ücretsiz klima ve kombi bakımı, halı yıkama hizmeti, çilingir ve cam kırılması hizmetleri eklendi.

Böylece Dört Dörtlük Plus Asistans paketi; tıbbi yardım, konut yardım, organizasyon ve rezervasyon, seyahat yardım başlıklarında yeni ücretsiz ya da indirimli hizmetlerle müşterilerin birçok gündelik ihtiyacına cevap vermeye başladı.

MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven
Deniz Yurtseven

“Teknolojinin de hızla gelişmesi her şeyi çok çabuk değiştiriyor”

Acil Güvence Ferdi Kaza Sigortası ile sunulan hizmetler hakkında konuşan MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven; “Günümüzde teknolojinin de hızla gelişmesi ile her şey çok çabuk değişiyor. Bu durum elbette müşterilerin ihtiyaç, beklenti ve davranışlarına da yansıyor. Sigorta anlayışı da artık geçmişte alıştığımız kalıplardan çıkmış durumda. Artık müşterilerimizin sadece zor günlerinde değil, günlük hayatlarında da ihtiyaç duyabilecekleri her an yanlarında olmamız gerekiyor.

“Amaç pratik ve akılcı çözümler üretmek”

MetLife olarak ürün ve hizmetlerimizi tasarlarken ilk odaklandığımız nokta müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinlemek, anlamak ve bunlara uygun yenilikleri devreye almak. Amacımız, sigorta ürünlerimiz ile onların yaşamlarına huzur ve güven taşırken; günlük hayatın farklı ihtiyaçlarına yönelik olarak da pratik ve akılcı çözümler üretmek” dedi.

Acil Güvence Ferdi Kaza Sigortası ile poliçe sahipleri acil tıbbi durumlarda finansal yükü düşünmeden en iyi tedaviyi görebilirken kaza sonucu sakat kalınması durumunda toplu para, kaza sonucu vefat durumunda ise sevdiklerini finansal güvence altına alabiliyor. Ürünle birlikte sunulan ‘Dört Dörtlük Plus Asistans’ paketi ise her şeyin yolunda gittiği sağlıklı günlerde günlük hayatta ihtiyaç duyulabilecek hizmetlerle müşterilerin imdadına yetişiyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER